De dilluns a divendres: 8:00 a 13:00 i 15:00 a 18:00

Política de Privacitat de Dades Personals

1. Informació bàsica sobre Protecció de dades

Responsable:ECOAUTO SERVICIOS CARROCEROS SL
Finalitat:Prestar els serveis sol·licitats, així com l’enviament de comunicacions comercials i newsletters informatives.
Legitimació:

Execució d’un contracte.

Consentiment de l’interessat.

Destinataris:No se cediran dades a tercers, exceptuant el cas que es compti amb l’autorització explícita de l’interessat o bé per obligació legal.
Drets:Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament a ecoauto @ ecoauto.cat

2. Informació addicional sobre la Protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

·         Entitat: ECOAUTO SERVICIOS CARROCEROS SL – NIF: B64090236

·         Direcció postal: C. Llobregat, 24 Pol. Ind. La Plana – 08610 Avià – Barcelona

·         Telèfon: 938229747

·         Correu electrònic: ecoauto @ ecoauto.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A ECOAUTO SERVICIOS CARROCEROS SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

·         Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats.

·         Consentiment de l’interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.

Transferències de dades a tercers països.

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a ECOAUTO SERVICIOS CARROCEROS SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a què van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, ECOAUTO SERVICIOS CARROCEROS SL deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: enviant un correu electrònic a ecoauto@ecoauto.cat o una carta a C. Llobregat, 24 Pol. Ind. La Plana – 08610 Avià – Barcelona.

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

Si ha donat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas de que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.